Tietoa Blogista

Tervetuloa Blogiin!

Tervetuloa lukemaan Antiikin Historia & Kulttuuri- blogia! Toivottavasti viihdyt antiikin historian ihmeellisessä maailmassa. Kirjoitan artikkeleita pääasiassa antiikin Rooman ja Kreikan historiasta. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani on Aleksanteri Suuren elämä ja sotaretket. Blogi on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita antiikin historiasta ja kulttuurista. Tarkoitukseni on kirjoittaa artikkelit yleistajuisesti, jotta nekin lukijat, jotka eivät ole varsinaisesti perehtyneet antiikin historiaan tai joilla ei ole mitään aikaisempaa suhdetta siihen, voisivat nauttia näistä tarinoista ja historian havinasta.

Vierailevana blogikirjoittajana toimii tietokirjailija Markku Kailaheimo. Markku on perehtynyt stoalaiseen filosofiaan ja sen roomalaisiin ja kreikkalaisiin edustajiin kuten Senecaan, Markus Aureliukseen ja Epiktetokseen. Hän on kirjoittanut aiheesta myös kaksi kirjaa: Brutuksesta – Stolaisesseitä ja Kirjoituksia Stoalaisuudesta – Epätieteellisiä Tarkasteluja.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa niin ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen antiikinhistoriajakulttuuri@yahoo.com.

Jaa mielipiteesi artikkelista

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s